10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatının 85. Yıl Dönümü
10.11.2023

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder  Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85.yılı nedeniyle 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma töreni yapıldı. Saatler 09:05’ i gösterdiğinde yapılan 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımız eşliğinde bayraklar yarıya indirildi.

Çelenk sunma töreni’nin ardından İbn-i Sina Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşma, okunan şiirler ve görsellerin sunumu ile sona erdi.

Programa Belediye Başkanımız  Süleyman ACAR, Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kaymakam Refiki Taha Furkan Sönmezel, Cumhuriyet Başsavcımız Burak AKGUŞ, daire amirleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerimiz katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.