14. Rıza Doğan Güreş Turnuvası Sona Erdi
19.02.2020

Dünya Şampiyonu Rıza Doğan anısına düzenlenen 14.Rıza Doğan Güreş Turnuvası Yıldız ve Genç Erkekler Serbest Güreşi yapılarak sona erdi.

Güreş Turnuvasının son gününde; Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürkan Hazar, Öğretmenevi Müdürü Hacı Ünal, Şehit Zekeriya Yurdakul Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Celal Yılmaz, güreşseverler ve güreş aileleri katıldı.

Turnuvada Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklamada; “14.Rıza Doğan Güreş Turnuvası’na katılan tüm sporcu, antrenör ve idarecilere teşekkür ediyorum. Derece alan takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan 14.Rıza Doğan Güreş Turnuvası, Kızılcahamam Güreş Milli Takımlar Antrenman Salonu’nda yapıldı. Turnuvada toplamda 20 takım müsabakalara katıldı ve toplamda 290 sporcu güreşti.

Yıldız Erkekler Serbest Güreş Turnuvasında 1. Olanlar

41-45 Kg’da Tokat Bekir Keser