15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Program Daveti
12.07.2023

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Program Daveti

15 Temmuz 2016 darbe girişiminde şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımız, Kızılcahamam’da da anılacak.

Belediye Başkanımız Süleyman Acar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri için bütün vatandaşlarımızı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına davet etti.

15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmayacaklarını belirten Başkan Süleyman Acar, “7 yıl önce yapılmak istenen hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin iradesine sahip çıkmasıyla geri püskürtülmüştür. Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi destan yazmış, kahramanlığını dosta düşmana bir kez daha göstermiştir.

15 Temmuz gecesinin yıl dönümünde tarih yazan kahramanlarımızı bir kez daha şükran, minnet, rahmet ve saygıyla anacağız ”dedi.