15 Temmuz Şehitlerimiz Kabirleri Başında Dualarla Anıldı
15.07.2022

15 Temmuz Şehitlerimiz Kabirleri Başında Dualarla Anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde İlçemiz Mahkeme Ağacin Mahallemizden şehitlerimiz Mehmet, Hakan ve Lütfi Gülşen, Süleler Mahallemizden şehidimiz İbrahim Ateş ve Berçin Çatak Mahallemizden Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan’ın kabirleri ve aileleri ziyaret edildi.

Süleler Mahallesinde Şehidimiz İbrahim Ateş için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Ziyaretlere Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Kızılcahamam Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Çalıkıranoğlu, Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Naime Gümüş, Önceki Dönem Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, belediye meclis üyeleri ve ilçe protokolü katıldı.

Vatanımız için canlarını seve seve feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.