15 Temmuz Şehitlerimiz Kabirleri Başında Dualarla Anıldı
15.07.2023

15 Temmuz Şehitlerimiz Kabirleri Başında Dualarla Anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde Mahkeme Ağacin Mahallemizden şehitlerimiz Mehmet, Hakan ve Lütfi Gülşen, Süleler Mahallemizden şehidimiz İbrahim Ateş, 1978’de, henüz 18 yaşında hayatını kaybeden Ülkücü Şehidimiz Ömer Karaosmanoğlu ve Berçin Çatak Mahallemizden Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan’ın kabirleri ve aileleri ziyaret edildi.

Ziyaretlere Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanı Güray Altunay, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Dursun, İlçe Müftü Vekili Eyüp Ayaz ve şehit aileleri katıldı.
Vatanımız için canlarını seve seve feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.