15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Şehitlerimizi Yad Ettik
15.07.2023

15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Şehitlerimzi Yad Ettik

Kızılcahamam15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanımızda, meydanı dolduran vatandaşlarımızla birlikte ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programımızda şehitlerimizi andık.

Belediyemiz tarafından organize edilen, TRT Sanatçılarımız Mustafa Kemal Şimşek ve Özgür Eren’in konser verdiği programa AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü, şehit ailelerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Programda İlçe Müftülüğü hocalarımız tarafından Kur'an Tilaveti okundu ve sala verildi. AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar protokol konuşmalarını yaparak günün anlam ve önemini belirttiler. Sinevizyon gösterimi yapıldı.  Ardından TRT Sanatçılarımız Mustafa Kemal Şimşek ve Özgür Eren’in konser verdiler. Program dua edilmesi ile son buldu.