2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Tatili Bugün Çalan Son Zil İle Başladı
20.01.2023

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Tatili Bugün Çalan Son Zil İle Başladı.

Okulların yarı yıl tatiline girmesi sebebiyle öğrencilerimize ilk dönem karnelerinin dağıtılması için gerçekleştirilen ‘Birinci Dönem Kapanış Programı’ Çeltikçi İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Programa katılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, öğrencilerimizin karne sevincine ortak olarak karnelerini dağıttılar. Öğretmenle ve idarecilerle de bir araya gelerek sohbet ettiler.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk dönemini tamamlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederek “ Bugün burada kıymetli evlatlarımızın karne sevincine ortak olduk. Tüm eğitim camiamıza ve öğrencilerimize faydalı bir tatil dönemi diliyorum. Öğretmenlerimizin, öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.