2022 TÜRKİYE ULUSAL OFF-ROAD ŞAMPİYONASI
22.05.2022

2022 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası, 17-18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonanın 1 ayağı 26-27 Mart Antalya yarışı ile başlayacak olup 3. ayak yarışı, Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesinin katkılarıyla 17-18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Kızılcahamam Demirciören Mahallesinde bulunan “Kızılcahamam Off-Road Pisti’nde” organize edilecek.

Kızılcahamam’da bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan 17 Hazian Cuma günü teknik kontrol ve antrenmanlarla başlayacak, 18 Haziran Cumartesi günü de orman etabı geçilecek.

Üçüncü günü olan 3 Temmuz Pazar günü engel etabı ile yarış tamamlanacak.

Başkan Acar: Bu yıl da düzenliyoruz

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklamada, ''Geçtiğimiz yıl ilçemiz ve ülkemiz çapında büyük bir ilgi gören Türkiye Off-Road Şampiyonasının Kızılcahamam ayağını sizlerden gelen yoğun istek üzerine bu yıl da düzenliyoruz.'' dedi.