2022 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası programı belli oldu
02.03.2022

2022 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası, 17-18-19 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonanın 1 ayağı 26-27 Mart Antalya yarışı ile başlayacak olup 3. ayak yarışı, Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesinin katkılarıyla 17-18-19 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam Demirciören Mahallesinde bulunan “Kızılcahamam Off-Road Pisti’nde” organize edilecek.

Kızılcahamam’da bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan 17 Haziran Cuma günü teknik kontrol ve antrenmanlarla başlayacak, 18 Haziran Cumartesi günü de orman etabı geçilecek.

Üçüncü günü olan 19 Haziran Pazar günü engel etabı ile yarış tamamlanacak.

Başkan Acar: Bu yıl da düzenliyoruz

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklamada, ''Geçtiğimiz yıl ilçemiz ve ülkemiz çapında büyük bir ilgi gören Türkiye Off-Road Şampiyonasının Kızılcahamam ayağını sizlerden gelen yoğun istek üzerine bu yıl da düzenliyoruz.'' dedi.