24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
24.11.2023

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni yapıldı.

İlçemizde düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri Kızılcahamam Belediyesi Yeşilçam Düğün Salonu’nda düzenlenen program ile devam etti.

Programa, Belediye Başkanımız Süleyman Acar, Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, siyasi parrti ilçe başkanları, ilçe protokolü, okul müdürleri ve öğretmenler ile aileleri katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmaları, video sunumu, şiirler, müzik dinletisinin ardından aday öğretmenler için yemin töreninin yapılması, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesiyle müzik grubu seslendirdiği sevilen türküler eşliğinde yemek ikramı yapılarak program sona erdi.

Programın ardından Belediye Başkanımız  Süleyman Acar, eşi Rabia Acar, Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, eşi Gülay Mehmetbeyoğlu, İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursu hocalarımız ve İlçe Müftüsü Adem Şen ile Millet Bahçesinde bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladılar.