17.11.2021
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçede sık sık yaşanan elektrik kesintisine neden olan soruna çözüm olacak Enerji Nakil İstasyonu Projesini hayata geçireceklerini bildirdi. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçenin elektrik sorununa çözüm olacak Enerji Nakil İstasyonu Projesinin müjdesini verdi. Her alanda sorunları çözüme kavuşturarak Kızılcahamam için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Acar," Projelerle, yatırımlarla, Kızılcahamam’ımız ihya oluyor, sorunların hepsini çözüyoruz. Kızılcahamam elektrik ihtiyacını Gerede ve Kahramankazan hatları üzerinden alıyor. Bu nedenle özellikle kötü hava koşullarında sık sık elektrik kesintisi yaşıyoruz.Bu sorunu çözmemiz adına yaptığımız girişimler neticesini verdi. Müjdelemek isterim ki,Kızılcahamam’ımıza Üçbaş Mahallemizde Yüksek Gerilim Trafo Merkezi kazandırıyoruz. Bu merkez sayesinde Kızılcahamam’ımız artık bu nedenle elektrik kesintilerinin olmayacağı, enerjinin direkt sağlandığı bir ilçe olacak.Yüksek gerilim trafo merkezimizin Kızılcahamam’a şimdiden hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm kurum ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.