29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı
28.10.2023

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Kutlamaları, bugün 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Tören programı; Belediye Başkanımız Süleyman Acar, İlçe Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Cumhuriyet Başsavcımız Burak Akguş, siyasi parti temsilcileri, idare amirleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımlarıyla gerçekleşti.

Törende Belediye Başkanımız Süleyman Acar ve İlçe Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu çelenk sundu.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından bayrağımızın göndere çekilmesiyle sona erdi.