3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Yapıldı
04.12.2023

Kızılcahamam Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı yapıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, ilçemizde Adem Özbekler Kültür Merkezi Yeşilçam Düğün ve Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle birlikte temsili asker kınası ve yemin töreni yapıldı.

Programda engelli vatandaşlarımıza asker kıyafeti giydirilerek önce kına merasimi yapıldı. Ardından yemin töreni yapıldı ve sonrasında asker eğlencesi yöresel sanatçımız Oğuzhan Er'in seslendirdiği oyun havaları ile devam etti.

Programa Belediye Başkanımız Süleyman Acar,  Kızılcahamam Kaymakamımız  Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, engelli vatandaşlarımız ile aileleri katıldı.

Programda Başkanımız Süleyman Acar şu konuşma yaparak, “Gönül gönüle vererek engelleri birlikte aştık. Her günümüzün 3 Aralık kadar duyarlı ve anlayışlı geçmesi dileği ile hepimizi hayata bağlayan sevgi ve yaşama sevincinin sonsuza kadar kalplerinizde bulunmasını diliyor, bütün engellilerimize yürekten sevgilerimi sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle, 'Engelliler Günü’nü  kutluyorum.” dedi.