4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencilerimiz Yılsonu Gösterisini Millet Bahçemizde Yaptılar
08.06.2023

Kızılcahamam Millet Bahçemiz birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, yıl sonu şenliklerini Kızılcahamam Millet Bahçemizin Amfitiyatrosunda gerçekleştirdi.

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, yıl sonu programına; Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa, İlçe Müftü Vekili Eyüp Ayaz, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kuran Kursu Öğrencilerinin Yılsonu Gösterisi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra İlçe Müftü Vekili Eyüp Ayaz’ın açılış konuşması, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve İlçe Kaymakamı Can Aksoy’un konuşmaları ile devam etti.
Öğreticiler ve öğrencilerin hazırladığı, yıl boyunca öğrendikleri bilgiler ile kazanımlarını sergiledikleri zengin içerikli program, misafirler ve öğrenci ailelerinin yoğun ilgisi ile karşılandı.
Program sonunda tüm öğrenciler ve öğreticilerin sahnede toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program sona erdi.