BAŞKAN SÜLEYMAN ACAR, TRT HABER’E SIFIR ATIK PROJESİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ
25.05.2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerindeki Sıfır Atık projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un Kızılcahamam’ı pilot bölge seçmesiyle birlikte Kızılcahamam Belediyesi tarafından Sıfır Atık Birimi oluşturuldu. İlçemizde Sıfır Atık Projesi için tüm kamu kurumları ve mahallelerimizde çalışmalara başlanılarak ilk adımlar atıldı.

Konu ile ilgili olarak bugün sabah saatlerinde ilçemize gelen Trt Haber ekibi, öğlen 12:00 haber bülteninde belediyemiz önünden canlı yayın gerçekleştirerek projeyi anlattılar.

Ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Trt Haber’e röportaj vererek Sıfır Atık Projesi hakkında bilgiler verdi. Başka Acar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçemizi pilot bölge seçmesinden dolayı, Trt Haber ekibine de konuya gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Başkan Süleyman Acar’ın röportajı ve haber, akşam saatlerinde ve yarın yayınlanacak haber bültenlerinde gösterilecek.