İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıl Dönümünde Kızılcahamam’da Anlamlı Etkinlik
13.03.2022

Kızılcahamam’da İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 101. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlendi.

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ,Kızılcahamam Garnizon Komutanı , İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, daire amirleri ve okul müdürleri katılım sağladı.

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, günün anlamı ve önemine binaen konuşmalar, İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni ve oratoryo gösterisi gerçekleştirildi.