Seramızda Yetişen Çiçekler İlçemizi Güzelleştiriyor
07.07.2023

Seramızda Yetişen Çiçekler İlçemizi Güzelleştiriyor

Kızılcahamam Belediyesi Serasında üretilen çiçekler yaz aylarında ilçemiz içerisinde çeşitli noktalarda toprakla buluşuyor.

Belediyemiz tarafından yenilenerek daha verimli bir şekilde hizmet vermeye başlayan seramızda yetiştirilen 18.000 Bin Mevsimlik kadife, zinya, çam güzeli ve çin karanfili çiçeklerimiz, park, bahçe ve ilçemiz içerisinde bulunan çiçekliklere ekiliyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Belediyemize ait ve yenilediğimiz seramızda üretilen çiçek ve süs bitkileri ile ilçemizin caddesini, parkını, sokağını güzelleştiriyoruz. Serada yetiştirilmiş olan yaklaşık 18.000 bin adet yazlık çiçek, Mayıs ayı içerisinde ilçemiz içerisinde bulunan park, bahçe ve çiçekliklere dikildi” dedi.  Çevre odaklı hizmet anlayışı ile hizmetlerine devam ettiklerini belirten Başkan Acar, ilçenin temizlik ve düzeni kadar yeşil çevrenin de çok önemli olduğunu söyledi.