2.  Sıfır Atık Voleybol Turnuvası Başlıyor
13.09.2022

2.  Sıfır Atık Voleybol Turnuvası Başlıyor

Türkiye’nin Doğa ve Termal Cenneti, Sıfır Atık Şehri Kızılcahamam’da Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen,  Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Sıfır Atık Voleybol Turnuvası 16 – 18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya bu yıl Kızılcahamam Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız ile birlikte 4 takım daha katılacak. Kızılcahamam Belediyespor, Net Değerleme Mavi Birlik, Eryaman Gençlik, Başkent Örnek Okulları ve Teiaş takımlarının katılacağı turnuvanın açılış maçı 16 Eylül Cuma saat 18:00’da Başkent Örnek Okulları ile Net Değerleme Mavi Birlik takımları arasında olacak. Aynı gün saat 20:00’da ise Kızılcahamam Belediyespor ile Teiaş günün ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Takımlar mücadelelerini 17 ve 18 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla devam ettirecekler.

Müsabakalar Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu’nda oynanacak.

Tüm sporseverleri Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu’na bekliyoruz.