2. Sıfır Atık Voleybol Turnuvası Kızılcahamam’da Düzenlendi.
19.09.2022

2. Sıfır Atık Voleybol Turnuvası Kızılcahamam’da Düzenlendi.
Türkiye’nin Doğa ve Termal Cenneti, Sıfır Atık Şehri Kızılcahamam’da Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen 2. Sıfır Atık Voleybol Turnuvası 16 – 17 – 18 Eylül 2022 tarihlerinde Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu’nda yapıldı.
Geçtiğimiz yıl 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya bu yıl Kızılcahamam Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız ile birlikte 4 takımın daha katılımı ile gerçekleşti. Kızılcahamam Belediyespor, Net Değerleme Mavi Birlik, Eryaman Gençlik, Başkent Örnek Okulları ve Teiaş takımlarının katıldığı turnuvada çekişmeli geçen karşılaşmalar neticesinde oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan Net Değerleme Mavi Birlik Takımı birinci oldu. İkinci sırayı 2 galibiyet, iki mağlubiyet alan Eryaman Gençlik Takımı alırken, yine iki galibiyet, iki mağlubiyet alan Kızılcahamam Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız üçüncü sırada turnuvayı tamamladı.
18 Eylül Pazar günü oynanan karşılaşmaların ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından takdim edildi.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yaptığı açıklamada “Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz Sıfır Atık Bayanlar Voleybol Turnuvamızda dereceye gren takımlarımıza kupalarını takdim ettik. Bizlere keyifli müsabakalar izlettiren sporcularımıza ve tunuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İlçemizi büyük bir özveri ile temsil eden Bayan Voleybol Takımımıza yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.